Prijs koffie/thee

Beste roeiers,

Het bestuur heeft eind vorig jaar besloten om de prijzen van koffie en thee naar 1 euro te verhogen. Dat is gemakkelijker rekenen voor iedereen, helpt de Honte begroting en is in lijn met de prijzen in andere sportkantines.

Inmiddels mogen de sportkantines weer open en is het tijd om deze verhoging door te voeren, dus let op, vanaf komend weekend kosten koffie en thee 1 euro.

Vriendelijke groet,
het bestuur

Comments 1

  1. Heb ik een AlV gemist, vraag ik mij af?
    Voorgaande verhogingen van de prijs van koffie en thee werden tijdens de ALV, door de leden, besloten. Alhoewel ik er begrip voor heb, zou het verhogen van prijzen, een volgende keer, wat democratischer plaats mogen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *