Nieuwe 4x- en 8+

Beste mensen,

De commissie Materiaal is tegen een  bijzondere aanbieding aangelopen! Een mooie 4x- en een 8. Beiden Empachers en afkomstig van Die Leythe. Met deze boten denken we een mooie aanvulling op de vloot te hebben gerealiseerd.

De 4x- is gelijkwaardig aan de Hedwige die we nu in eigen beheer een APK gaan geven. De nieuwe 4x- heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen in 2000 en won zilver!

Nu er de laatste tijd meer aandacht bij onze leden is voor het boordroeien, komt de nieuwe 8 goed van pas. We bezinnen ons nog op de toekomst van de Honte-8. Hierbij alvast een impressie van de nieuwe 8 in foto’s.

We hopen beide nieuwe boten eind mei in Middelburg te hebben.

Groeten,
Commissie Materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *