Weer blik!

Wedstrijdverslag van Honte bij Spaarne Lenterace in Haarlem

Op zaterdag 21 mei 2022 was een delegatie van RV Honte bij de Spaarne Lenterace in Haarlem aanwezig; er werd met drie boten gestart.

In het eerste blok gingen Sander Verdonk en Collin Bohncke van start in de skiff. In winderige omstandigheden op het spannende Spaar met twee smalle brugonderdoorgangen en een 90-graden bocht roeiden zij naar de vierde en tweede plaats in het mannen B-veld. Collin Bohncke werd tweede in een tijd van 19:07.39 minuten en Sander Verdonk vierde in een tijd van 21:05.18 minuten.

 De derde boot van RV Honte startte vervolgens in het tweede blok. In een tegen-inzending roeiden Collin Bohncke en Ricarda Lang in de Mix 2 nog een blik voor RV Honte in Haarlem na hun succes in Amsterdam.  Met een tijd van 18:49.96 minuten verzekerden zij zich van de eerste plaats in een race die al vroeg beslist was.

Het blik werd door beide winnaars in de prachtige zon in ontvangst genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *