Markregatta

Na een coronapauze stond zaterdag 25 juni de Markregatta in Breda weer op het programma. Honte was goed vertegenwoordigd deze jaargang.

In de eerste heat was Honte vertegenwoordigd met twee mixed dubbeltweeën. Een vierde wedstrijdstart voor Ricarda en Collin en een vierde blik (tijd: 20:43)! In de tweede heat combineerden deze tweeën heel succesvol in de gestuurde mixed dubbelvier. Gefeliciteerd aan Tania, Ricarda, Collin en Sander, gestuurd door Esmee want ook zij gaan met een tijd van 20:59 terug naar Honte met de overwinning en het blik.

Verder werd er gevaren door de heren gestuurde dubbelvier. Arjaan, Marco, Sietse, Cees en gestuurd door Jan werden 8e in het veteranen dubbelvierveld in een tijd van 21:31.

Machiel liep net het blik mis (slechts 4 sec verschil na 5 km) in het veteranen skiffveld en eindigde op de 2e plaats in 21:28.

Voor een aantal van de roeiers van de mixed 8+ was dit de eerste wedstrijdervaring. Vakkundig gestuurd door Sander B werd de acht met David, Gerrie, Monique, Coen, Eric, Rob, Karin en Karina 1e in het mixed 8 veld in een tijd van 21:30. Maar helaas, geen blik want er was geen tegenstand.

Al met al een zeer aangename wedstrijd, met een puike organisatie van de Roeivereniging Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *