Bestuur Odin 2022-2023

Voor het studiejaar 2022-2023 is er weer een nieuw Odin bestuur gestart. Ze stellen zich graag even voor:

Naomi van Gemerden – Commissaris Externe Zaken
Hoi! Ik ben Naomi, ik kom uit Krimpen aan de Lek maar woon nu (als ik niet in Middelburg ben) in Stellendam. Mijn hobby’s zijn alles watersport; zeilen, zwemmen, surfen, waterskiën, en natuurlijk ook roeien. Verder studeer ik psychologie en sociologie op de Roosevelt academy. Ik ben super blij dat ik dit jaar deel ben van het nieuwe Odin bestuur en kijk uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen binnen de roeiwereld. 🙂

 

Adam Sykora – Commissaris Internal Affairs

 

 

 

 

 

Jordi Ruiz-Kaiser Ferrer – Commissaris races
Hi rowers! My name is Jordi, and I am the Commissioner of Races. I come from Barcelona, and I lived most of my life in Luxembourg. Therefore, I speak Catalan, Spanish, English, French and a little German. I am in my third semester in UCR, and I intend to major in Economics. Besides rowing, I also love running, cycling, and skiing. If you have any questions don’t hesitate to contact me!

 

Max Concellón Marimon – Quaestor
Hoi! My name is Max Concellón Marimon, I am 19 and the upcoming Quaestor for M.S.R.A. Odin. I come from Barcelona, and I also lived one year as an exchange student in Ohio, the USA. I speak
Spanish, Catalan, English and some French, and I am majoring in Engineering at UCR. Besides
rowing, I also love skiing, diving and running, as well as playing guitar with my band. Thank you for
getting to know me a little better, and I look forward to seeing you next fall in Honte!

 

Sophie Schenkel – Ab Actis
Greetings! Ik ben vorig jaar begonnen met roeien en het botenhuis van Honte is een van mijn favoriete plekken in Middelburg geworden. Ik vind het een eer om dit jaar Ab Actis van M.S.R.A. Odin te zijn. Ik ben geboren en getogen in Amerika en ik spreek Nederlands, Engels en Frans. Naast het roeien ben ik helemaal weg van mijn twee Noorse Boskatten en speel ik graag piano. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Luana Stocker – Praeses
Hi Honte, ik ben Luana Stocker! Ik ben Nederlands, Engels en Belgisch en dus kan ik Nederlands, Engels en Frans spreken. Ik studeer sociale wetenschappen zoals sociologie, politieke wetenschappen en anthropologie en daarnaast heb ik ook veel interesse in literatuur. Ik ben begonnen met roeien aan het begin van vorig jaar en ben heel blij om dit jaar door te kunnen gaan als Praeses van M.S.R.A Odin. Behalve roeien, speel ik ook graag piano en viool en doe ik aan verschillende andere sporten (liefst buiten). Ik hoop dat ik Odin in de goede richting kan blijven leiden, zodat veel andere studenten hun liefde voor roeien kunnen ontdekken zoals ik heb gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *