BRO-2

De belangstelling om te leren roeien blijft onverminderd groot. De animo is zelfs zo hoog dat we met een tweede groep onervaren roeiers zijn begonnen aan de Basis Roei Opleiding: BRO-2 van 2022 noemen we het maar even… De cursisten die afgelopen maand zijn begonnen (en dus al een paar weken bezig zijn), zijn deze week voor het eerst onder de bruggen van Middelburg door geroeid. De planning is dat zij half oktober kunnen afroeien. Er wordt 2x per week getraind.

Inmiddels zit BRO-2 vol, waardoor we vanaf heden helaas geen nieuwelingen meer kunnen aannemen. Afgelopen dinsdag 9 augustus zijn de laatste vier cursisten toegevoegd.

In april zijn we met BRO-1 begonnen; deze groep is inmiddels grotendeels geslaagd (op een aantal mensen na die niet aanwezig konden zijn op de examendag).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *