Honte Achtendag

Het was een goede dag voor snert…

Zaterdag was de allereerste Achtendag bij Honte. Koud was het! Het bleef tot het laatste moment spannend: kunnen we wel of kunnen we niet? Oké, het was net boven het vriespunt. Maar was het vlot begaanbaar? Met ‘gebedskleedjes’ all over the place werd de zegen uitgesproken: it giet oan!

Zowel de 8* als de 8+ togen naar Veere. Ze kwamen terug met enthousiaste verhalen, koude wangen en knorrende magen. Boven de erwtensoep werden plannen gemaakt voor 8*-teams om vaker in die nieuwe aanwinst van Honte te kunnen roeien. Ook de boord 8+ heeft uitbreiding van het team na deze dag.

In het voorjaar gaat de Achtendag, op veler verzoek, op herhaling.

Honte Achtendag

 

Honte Achtendag

 

Honte Achtendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *