Uitslag OZEK 2024

Karin is Zeeuws Ergometerkampioen 2024!

Zondagochtend 25 februari kwamen de meest fanatieke roeiers uit Zeeland, toevallig allemaal van Honte en Odin, bij elkaar om de strijd aan te gaan op de ergometer. Met 10 deelnemers is er zeker ruimte voor groei van dit evenement, maar de sfeer was er niet minder om. Twee aan twee gingen de droogroeiers de strijd met elkaar aan, luidkeels aangemoedigd door de overige deelnemers. Hierdoor kon iedereen zijn of haar beste ergometerprestatie van het jaar neerzetten. 

Er waren drie prijzen te verdelen: die van de snelste dame en heer in absolute zin, en een overall winnaar op basis van de gecorrigeerde tijd. Karin was de snelste dame met een tijd van 08:02.3, en had daarmee ook de snelste omgerekende tijd: 6:41.9. Bij de heren was Auguste veruit de snelste met 06:32.2. 

Na afloop werd de verbrande energie weer aangevuld met lekkere koeken. De winnaars gingen met taart naar huis, en onze kampioen mag haar benen laten rusten in de bioscoop.

Foto’s en video’s hier.

De volledige uitslag is hieronder te vinden.

Uitslag OZEK 2024

OZEK 2024 | De volledige uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *