Golden River tocht in Gent

Wie gaat er 25-26 augustus mee?
34ste ROEITOCHT GOLDEN RIVER GENT

Vanuit Honte willen wij met een groep roeiers naar Gent afreizen om op de prachtige Leie te roeien en het oude stadscentrum te ontdekken. Deze uitnodiging hebben wij gehad van de Vereniging Veteranen Roeiers (V.V.R.) Gent die ook elk jaar bij Honte ‘een warm onthaal’ ervaart.

Plaats:
Op de Leie met start en aankomst aan de loods van de V.V.R., Vissersdijk 2 9000 Gent.

Afstanden:
Zaterdag is er keuze uit 3 afstanden: 14-24-36 km. Zondag roeien we een toer van 10km in het centrum van Gent. Voor de begeleiders en partners die niet roeien wordt de tocht eveneens georganiseerd met de fiets.

Globaal programma:

Zaterdag 25/8 (€30 voor roeiers, €35 voor fietsers inclusief fiets):
8h30 afspraak op de vereniging voor koffie, thee en cake en een briefing
10h-10h30 inschepen
13h picnic in St Martens Latem
16h-17h terug op de vereniging
19h BBQ

Zondag 26/8 (€10):
8h30 afspraak op de vereniging
9h inschepen voor de tocht naar het stadscentrum van Gent
12h-13h terug op de vereniging en namiddag vrij om Gent te ontdekken

Overnachten:
Overnachting moeten wij zelf regelen. Van de Gentse vrienden hebben wij tips gehad voor hostels (www.krsg.be/new/index.php/sport-gent-hostel en http://krcg.be/logement/) en een camping (stad.gent/blaarmeersen/camping-blaarmeersen). Deze drie mogelijkheden bevinden zich allen op zo’n 500 meter afstand van de roeivereniging.

Deelnemers:
Omdat er 4 vieren op onze botenwagen passen, kunnen wij in principe met 20 roeiers op pad. Daarnaast kunnen er fietsers mee: net als in 2017 wordt de tocht ook georganiseerd per fiets voor degenen die niet roeien (of eens iets anders willen). De boten van Gent worden meestal verhuurd aan Franse verenigingen.

Je kan je inschrijven door het inschrijvingsformulier in de kantine bij Honte in te vullen of een e-mail te sturen naar secr.honte@zeelandnet.nl met de volgende gegevens: naam, deelname: zaterdag en/of zondag, voorkeur overnachten: hostel/camping/zelf regelen, voorkeur lunch: kaas/hesp/veggie. De tocht schijnt snel vol te geraken, dus geef je snel op.

Sigrid Jansen, secretaris

The event is finished.

Date

25 - 26 aug 2018
Expired!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *